Saturday, February 28, 2015

Tommy Hilfiger store opening!


 Здравейте прекрасни!
Уау, ама че много време мина!Сигурно вече съвсем забравихте за този блог, но се надявам поне влоговете да ви харесват. Аз обаче, не съм забравила това местенце и ето ме отново с бърз пост посветен на събитието, на което присъствах снощи - откриването на първия самостоятелен магазин на Tommy Hilfiger в България!

Беше една изключително забавна вечер, радвам се, че имах възможността отнова да срещна някои от страхотните блогърки, а с други да се запознаем за първи път! Магазинът изглеждаше прекрасно, като организаторите се бяха постарали да представят настоящата колекция много добре от спретнатите рафтове до стайлинга на манекените. И нека ви кажа още нещо - дълго ще сънувам всички тези чанти и обувки :) Скоро Ив, скоро.. преглътни мъката си със совиньон блан и ще се върнем отново някой друг път! А до тогава, ви предлагам да се насладите на потресаващо гадното качество на снимките, които успях да направя от снощи! Нека то обаче да не ви разстройва - съвсем скоро идва и влог от събитието, чието съмнително HD качество е под още по-голям въпрос! :DKeep it Classy!

3 comments:

  1. Чантите.... обувките....роклята <3

    ReplyDelete
  2. Класи наай-сетне се завръща лека полека, по-класи от всякога! Браво, мноого ме зарадва този пост, моля те снимките са супер и наистина са хубави, виждала съм снимки с фотоапарат и то хубав , а направени ужасно, много са си добре тези... Ще кажа само две неща: още постове. ВЛОГ. Мммда! <3 :)

    ReplyDelete
  3. Много се радвам ,че успяхме,/макар за малко/ да се видим на събитието!Толкова неща си харесах,но червената рокля с копчетата е моят фаворит!Поздрави!

    ReplyDelete

Thank you for visiting my blog! Feel free to leave me a comment! :)